Известната марка Carolina Herrera предостави на пазара новия дамски аромат Good Girl.

Carolina Herrera предостави на пазара новия дамски аромат Good Girl. Този парфюм има наистина интересен флакон, който не е обичаен за марката. Не бива да изпускате луксозната обувка на Carolina Herrera. Уханието е просто великолепно и неповторимо. Визията на парфюма създава чувство за мода, елегантност, стил и класа. Това са основните неща, които една истинска дама желае да притежава.

С течение на времето обикновените и традиционни флакони на различните марки губят своя престиж. Дизайнерите работят усилено, за да направят, така че парфюмите да изглеждат като истински моден аксесоар. Създават необичайни форми, които са много по-влиятелни от обикновените. По този начин се засилва и тяхното купуване. Изключително важна е визията на парфюма!

Carolina Herrera изуми целия свят със своя нов флакон на висока, стилна дамска обувка. Със сигурност този дамски парфюм не остава незабелязан, тъй като неговата форма влияе изключително много върху вкуса на дамите. Но въпросът е – дали съдържанието в тази зашеметяваща опаковка е също толкова влиятелно?

Уханието на аромата на този дамски парфюм е сътворено под влиянието и вдъхновението на модата, сексапила, елегантността, дързостта и загадъчността на една истинска жена. Това ухание може да бъде едно много силно и мощно оръжие за съблазняване на мъжете. Без да се усетят, те ще паднат във вашия капан, тъй като мирисът на една дама е едно от най-влиятелните неща за мъжа. Мъжете ценят неимуверно много вкуса за парфюми на една дама.

Името на този аромат ни кара да си мислим, че уханието е предназначено за „добрите момичета”, които са сдържани в емоциите си и се подчиняват на всяко нещо. Това изобщо не е така, а е точно обратното. Парфюмът е сътворен специално за дамите, които обичат развлеченията и като цяло различните неща. Ароматът Caroina Herrera Good Girl пасва най-добре на лошите момичета, които не обичат да спазват правилата и да правят каквото им се казва.

Good Girl има наистина омагьосващо ухание, което подлудява всеки един мъж. Той съдържа в себе си много силни чувства и емоции. Това магическо творение се определя като оринталско-флорален аромат. Началните нотки, които се използват в него, са бадеми и кафе. Цветната гама, която е в сърцевината на уханието, е представена от жасмин и тубероза.

Базата на парфюма е съставена от какао и тонка. Те сътворяват идеален завършек на аромата. Съчетанието на всички тези нотки в едно цяло създава чудно усещане за дълбоки чувства, които една дама може да създаде и придаде на тези, които усетят парфюма й. Съставът на творението е изключително богат и влиятелен за всекиго.

 

Цветният характер на парфюма издава за женствеността на една истинска дама и за нейната нежност. Ароматът пристрастява всеки един мъж и той вече е паднал в капана. Чувствата, които създава уханието, са спокойствие и сигурност. Сладкият характер на парфюма се предизвиква от бадемите и какаото, които са едни от най-важните нотки в този аромат. Свежестта на това ухание е неповторима. Не се колебайте, а направете правилния избор! Вземете този аромат и започнете да пленявате света с него! Никой не би устоял на това магическо творение!

Източник: https://album.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.