Модерен дизайн на банята

Баня

Баня

Визуалното ни възприятие за света играе много важна роля в живота ни, а банята също е част от него, защото се явява и място за отдих след тежък работен ден. Ето защо, модерената по дизайн баня трябва да подпомогне въшето възстановяване и зареждане с нова жизнена енергия.

 

В близкото минало на банята несправедливо е било предоставяно най-малкото място в апартамента или къщата а на дизайнът и не се обръщаше внимание.

Традиционната цветова комбинация била от тъмни и светли керамични плочки. Такъв интериор не е приятен за окото, и е малко вероятно да повдигне духа ви.

Днес всичко се промени, новите тенденции в дизайнерското изкуство подпомагат създаването на една стая отличаваща се с пълен комфорт и уникален стил. А безграничното въображение може да превърне вашата баня в истински рай.

Съвременният свят предлага богато разнообразие от различни стоки за правилното, хармоничното и красивото оформление на дизайна на банята ви.

Широк спектър от аксесоари дава възможност всяка баня да придобие дизайн, който можете да вземете от някое популярно списание за ремонт, като може да се удоволетвори всеки вкус и да придобие уникален външен вид.

С правилният подход, всяка баня, независимо от размерът и, може да засвети с ярка индивидуалност. Най-важното са красотата и уюта.

Цветовата гама при дизайна на банята често се избира така, че да не противоречи на основнта цветова гама на жилището обаче, тя може да бъде и независима по този показател от другите стаи.

В много домове и апартаменти, баните са с малки размери. Такова е по вид старото строителство. Този проблем може да бъде решен. Разбира се стената може да се демонтира и да се увеличи площта вземайки се такава от съседната стая, но това отнема време и е неудобно.

Има и по-интересни възможности да увеличите пространството в една малка баня. За да се увеличи то визуално  е необходимо да се използва едноцветно покритие. Това не означава, че всички елементи трябва да бъдат от един и същ цвят.  Вие може да използвате за основа един цвят, но в различните му разцветки. Ослепителното бяло от всички цветове най-сигурно води до ефективно разширяване на пространството. Подобни са светло синьото и прочее.

Източник: Магазин за баня KERAMO

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.