5 неща, без които не може пътната чанта

Тръгвате на път, на почивка или пикник, а в пътната чанта трябва да поместите всичко от първа необходимост. Не се притеснявайте трябва да следвате само няколко стъпки и всичко в багажа ви ще е на лице и под контрол. Независимо дали ще пътувате в командировка или на почивка в компактния багаж трябва да имате всичко необходимо – от подходяща връхна дреха: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/черна-жилетка-с-широка-яка-z-09, до това, тя да е в излишък. От какво да се откажете и какво да вземете с вас на всяка цена, това е въпроса пред, който всяка дама се изправя щом стане въпрос за пътуване. Има неща, от които може да се лишим, но съществуват и такива без, които не може.

Ето, какво трябва да съдържа пътната чанта:

  1. Компактност и удобства – чантата не бива да е прекалено голяма, нито твърде малка. Изберете среден размер, в които всичко да е на мястото си и лесно да бъде откривано. Прекалено голямата чанта помества много неща, но в нея цари безобразен хаос. Ако не искате да търсите нещо с часове спрете се на модели с по-плътни стени или по-малки размери.
  2. Основна грижа – през лятото продукт номер едно, без които не може нито една дамска чанта е кремът за лице и тяло със слънчева защита. В основната грижа не забравяйте него плюс всички онези гелове и лосиони, без които не може да почистите кожата си. Ако имате чувствителна покривка на тялото, то от изключително значение е вашата козметика и серия да са на лице. За почистване ползвайте мек скраб, щадящи маски и хидратиращи продукти. Те непременно трябва да са в пътната козметична чанта. Вмъкнете и спрей с термална вода. Вземете и продукти за косата те ще се погрижат за нея по всяко време, предпазвайки от вредните лъчи на слънцето.
  3. Перфектен грим – компактната палитра за грим е най-удачен избор, когато сте на път. Червило, пудра и всичко да е в UV защити.
  4. Добра хигиена – тук се отнася пастата за зъби, четката за зъби, тампони, ежедневни и нормални дамски превръзки, крем за крака, дезодорант. Предвидете малки опаковки на козметичните продукти, както и пластмасови флакони, а не стъклени, които тежат тройно.
  5. Весела ваканция – никога не е излишна малката аптечка с всичко от първа необходимост. В нея вмъкнете обезболяващи, витамини, минерали, нещо против гадене и нещо срещу главобол. Не забравяйте и хапче срещу диария, както и алергени, за извънредни ухапвания и ситуации. Вземете и любимите дрехи на мъжа: 525 by Einstein – мъжки панталон, с тях той ще се чувства комфортно и на място, където и да е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.