4 начина за разнообразие чрез спално бельо

В тази статия ще навлезем малко по-дълбоко в чисто естетическото въздействие на спалното бельо в интериора, като дадем алтернативни решения за всяка модерна спалня. На вашето внимание, 4 интересни начина да освежите и да разнообразите спалнята изцяло на базата на избора на ново спално бельо.

 

Абстрактни декорации

Определено те носят нещо различно от това, което окото е свикнало да вижда, така те се нанасят в интериора на спалнята в неподражаем стил и го изпълват с абстрактна визия. Що се отнася до цветовете, генерално спално бельо в светъл десен и с много абстрактни форми като декорация изпъстря интериора и го прави да изглежда по-голям. Обратното важни за спално бельо в тъмен десен.

 

Флорални елементи, но какви?

Най-разпространения принт върху спалното бельо е този с различните видове цветя и стилизирани флорални елементи. Има разлика обаче какво ще изберете, в последно време тенденцията е да се избират завивки и чаршафи, и цели комплекти спално бельо с цветя, които са по-малки по размери. Това създава усещането за разстлано килимче върху леглото, за разлика от големите цветя, които сякаш ще ‘изскочат’ от леглото.

 

3D спално бельо

Определено триизмерната графика има силата да променя целия интериор. Темите, които се използват за 3D декорация върху завивките са много и са най-разнообразни: от пейзажи и природа, през футболни отбори, автомобили, знаменитости, животни, романтика и т.н. Спално бельо с 3D украса е много подходящо за спални, в които няма много декоративни елементи в самия интериор. Така спалното бельо привлича вниманието към себе си и образът има още по-силно въздействие.

 

Сезонна рецепта

Това е стандартен съвет, когато не знаете какво да изберете, просто се придържайте към настроението на сезона. Лятото обича светло и свежо спално бельо. Есента е ветровита и пъстра, тогава можете да преминете към по-тъмната гама, която ще продължи да създава уют и през зимата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.