С какво да  носите черната си пола тип слънце?

Полите тип слънце изглеждат много игриви и женствени, дори и когато те не са в розови разцветки или на цветчета а черни тонове като този на Coca-Cola например. Тя показва краката ви по най-перфектният възможен начин и е идеална, така да се каже, за по-стройни девойки момичета като по този начин тя успешно добавя към липсващият им обем. Дори леко закръглените дами също могат да носят черната пола тип слънце, трябва просто да избягват по-късите модели.

 С помощта на черната пола тип слънце, можете да създадете образ а-ла-студент, който е доста подходящ за интервюта, учат и а защо не и работа в офис (ако няма строги изисквания за дрес код относно роклите). В този случай обаче ще ви трябват риза (бяло, синя, с цвят на шам-фъстък и др.), пуловер с топъл, достатъчно голяма чанта, която ще ви придаде излъчването на дипломат и затворени обувки (може и ботуши тип Оксфорд) в черен цвят. Обувките могат да бъдат и други ако времето е топло. Обувки тип лодки и суитчър например напълно могат да завършат образа ви.

Събуйте спортните обувки и обуйте такива с ярки цветове, така, ще получите малко по-различен образ, който не е подходящ за работното време а за вечерната ви програма. Ризата ви може да бъде малко по-прозрачна или да я смените с лекичка блузка с щампа. Обърнете внимание на полите от черна кожа, те добавят към ансамбъла освежаващи игриви нотки

С черна пола-слънце си пасват и суитчърти, особено на черни и бели ивици, или сиво. Не забравяйте да внесете и светъл елемент в образа – ботуши, обувки или чанта с наситени цветове, както и огърлица или висулка и други подобни ще свършат работа.

С черна пола-слънце върви страхотно с дънкова горна дреха. Риза, изработена от дънков материал, и светло дънково яке са идеални. Обувки, подходящи за този образ са както такива с токчета така и такива без.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.