С какво да носите дънките в „скини“ стил?

Един от най-популярните изрази е: „! Във всеки неясна ситуация, нося „скини““ Тези дънки, можете да носите при нужда от консервативно облекло, в ежедневието и ако е необходимо при празничен повод. Нека разгледаме някои успешни комбинации.

Препоръчва се носенето на „скини“ дънки с бяла риза. И това не е тривиално. Малцина го правят, но това е грешка. Комбинирайте протрити сини „скини“ дънки с бяла риза и червени сандали и златна дамска чанта. Резултатът няма да ви разочаровам.

За всекидневни разходки тъмни „скини“ дънки и жилетка в същия цвят (или с преливащи убити цветове). Що се отнася до обувките, тогава има много варианти – така наречените балеринки, обувки с нисък ток и др. Това зависи от вашето настроение и предназначение им. При чантите, нещата са почти еднакви, мешките и миниатюрните раници са идеални.

Със „скини“ дънките лесно може да се създаде образ перфектен за училище или работа където няма строга дрес код свързан с рокля. Те изглеждат страхотно в тъмно-синьо, сиво и черно с яке и блуза или жилетка, които не са шарени. Образа можете да разнообразите шал тип яка и часовник-гривна. И за да го завършите, можете да използвате боти на дебел ток.

Много нежно и пролетно прекрасно изглеждат светло-сините „скини“ дънки. Комбинирайте ги с нещо бяло, бледо жълто или с телесен цвят. Изберете мрежести блузки, сандали, малки чанти в тази цветова схема.

Всякакви разтягащи се „скини“ дънки е съвсем безопасно да се носят с къси кожени якета, както и с черни кожени якета в брутален стил. Към този образ, не е никак странно, че подхождат както груби обувки, кубинки или ботуши с големи грайфери на подметката, така и обувки тип лодки. Ако предпочитате да използвате рокля, задължително изберете модел с дължина до коляното или по-нагоре. И ако искате да изглежда възможно най-стилно носете ги с маратонки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.