Съвети за избор на дрехи за ниски жени

Не сме виновни, че някои от нас са малко по-ниски. Хората с нисък ръст също заслужават да бъдат красиви, да носят красиви дрехи. Въпреки това, в общество, което благоприятства високата и слаба физика, ниските хора трябва да се образоват, за да се възползват от някои знания как да изглеждат по-високи и как да се обличат красиво. Ето няколко съвета за ниски хора.

Малките жени не трябва да носят твърде много бижута около кръста си. Големите колани и допълнителната тъкан в горната част на дрехата не са добри идеи за вашия стил в този случай. Някои хора обичат да носят колани в горната част на панталона си и смятат, че това е модерно. Това може да работи за висока и слаба дама, но абсолютно не е препоръчително за малка жена, тъй като коланите разделят тялото ви на две и насочват фокуса към краката ви.

Дребните жени трябва да носят прави панталони, вместо да носи дълги и широки поли. Правите панталони могат да удължат краката ви, докато дългите и широки поли правят краката ви по-къси. Правите поли с дължина до глезена обаче могат да работят като алтернатива на дългите и широки поли. Облеклото с вертикални линии е добър помощник за тези дами.

Що се отнася до цвета на дрехите, едноцветните дрехи биха били добър избор, докато многоцветните дрехи ще намалят височината. По отношение на размера на дрехите, ниските жени не трябва да се опитват да носят по-големи дрехи или дрехи с много малки детайли. Твърде свободното облекло разширява фигурата, вместо да увеличава височината. Малките детайли само подчертават малкия растеж.

В заключение можем да кажем следното

Независимо от височината си, всички ние заслужаваме да изглеждаме красиви, да имаме привлекателен външен вид. С известни усилия всеки човек, разчитайки на знанията за своето тяло и възможностите да го украси, може да изглежда привлекателно и да придобие самочувствие.

Източник: album.bg

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.