Нека ви разкажа малко за моя живот

Аз съм Ангел, на 36 години от град Пловдив. Имам прекрасна жена и два сладура – близнаци. Имам едно от по-необичайните хобита – да катеря високи върхове. По професия съм художни-дизайнер в студио за уеб дизайн и реклама. Доволен съм от работата има различни творчески проекти в, които развихрям въображението си.

Моето хоби е моето бягство.

Всички бягаме от нещо, аз лично, не мога да кажа, че имам сериозни проблеми, нито в работата, нито в личния си живот. Аз не бягам от проблеми, вместо това аз се катеря. Завоювам нови върхове, изкачвам се по различни възвишения и планини и се чувствам свободен от ежедневие и битовизъм. И най-хубавото е, че моето семейство споделя тези ми увлечения. През няколко месеца си правим обща почивка, като „бягаме” заедно.


На 24.03.2016 ми трябваха пари, за да отида със семейството си на почивка и си казах: „Трябват ми спешно пари на заем“ и започнах да мисля от къде мога да намеря решение на проблема. Проблемът си беше сериозен. Откакто децата навършиха 14 години и вече са към края на пубертетното си време стана задължително да идват с мен и майка си на тези почивки. Времето, което прекарвахме заедно в нормалното ежедневие ставаше все по-ограничено и намаляваше съразмерно с тяхното порастване. Но нещата се променяха, когато бяхме само петимата – аз, жена ми, порасналите близнаци и съответния връх, който изкачвахме. Екипировката си е доста сериозен разход, а за полупрофесионалисти като нас си е от значение да притежаваме читави и издръжливи дрехи за походи, раници, дребни принадлежности, въжета за катерене, карабинери и всякакви обезопасители.
Въпреки, че работата ми е свързана с боравене с пари, не обичам да се занимавам с документи. Досадно, направо омразно ми е да попълвам всякакви декларации, заявления и други подобни щуротии. По тази причина проблемът с вземането на пари на заем си беше сериозно предизвикателство за мен. Случайно късмета ми се усмихна, ровейки се в социалната мрежа попаднах на реклама на Credissimo. Влязох в сайта им и писах на кредитния агент в контактната форма. Попълних си онлайн заявлението за кредит и след това получих обаждане. Оказа се супер лесно, само срещу лична карта, без доказване на доход от заплата се сдобих с нужните ми средства. До часове сумата бе по сметката ми, а само след два дни заминахме за поредната почивка в Перу, но това е друга история…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.