Мъжете, модата и още нещо.

Маркови часовници

Маркови часовници

Смятате ли, че разбирате от мода? Помислете пак. Ако сте от представителите на силния пол, които смятат носенето на мъжки часовници за достатъчно допълнение към тоалета, то не сте прави.  Жените носят дамски часовници, като аксесоар, но те имат и много други такива. Тоест благодарение на тях те от части могат да компенсират лош тоалет. Това далеч не важи за господата. Грешен тоалет или цветово решение може да извади очите на всички, независимо колко скъпи маркови часовници носите. За да не изпадате в такава ситуация и да съобразите избора си на часовници цени с вашият тоалет, когато влизате в магазин за часовници в София, трябва да знаете следните неща.

Носенето на оригинални часовници е похвално. Не спирайте до тук обаче. Ако имате няколко ризи и се чудите коя да подберете, то вижте какъв цвят е вратовръзката ви. Тя винаги трябва да бъде по-тъмна от ризата. В същото време ако имате няколко сака и не знаете кое точно да изберете, то забележете какво е разтоянието между гърдите и сакото ви. Направете това, като пъхнете ръка там. Ако то е точно толкова голямо, колкото да пъхнете ръка, значи това е вашето сако. В противен случай идете на шивач. Всъщност това е и един от най-ценните съвети давани от специалистите. Не е нужно да се лишавате от любимото си сако, ако сте напълнял или отслабнал. Просто го занесете за да го прекроят.

Чудите ли се каква да бъде дължината на вратовръзката ви? Тя трябва да достига до токата на колана, нито по-дълга нито по-къса. А чудите ли се какви обучки да изберете? Нека обучки, колан и луксозни часовници бъдат едно цяло. Каишката на вашият представител на колекция часовници Армани трябва да бъде в един цвят с обувките и колана ви, това е златно правило, което ще ви спести много реплики зад гърба ви.

Спазвайки тези прости правила ще впечатлите всички около себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.