Къде можете да получите бързи заеми при изгодни условия? 

Нямате достатъчно средства за обичайните си разходи, спешно трябва да платите сметки или просто да „доживеете“ до заплата? В такива случаи на липса на пари бързите кредите са отлична помощ. Благодарение на тях можете да разрешите финансовия въпрос за 10-30 минути без нужда от документи и нерви.

Но къде можете да получите бързи заеми при изгодни условия?  Отговорът е съвсем простичък – там, където се дават за броени минути без излишна документация и изискване за постоянен трудов договор.

Съществуват няколко начина да изтеглите кредит. Можете да посетите на място офиса на небанкови институции (заложни къщи или микрофинансиращи организации) или да подадете заявление за кредит на уебсайта на компанията за микрокредитиране. Всеки от тези варианти си има своите положителни и отрицателни черти.

Какви са разликите между бърз и потребителски кредит?

Получаването на стандартен кредит от банка, не е толкова лесно. Ще бъде необходимо да подготвите документи и да отговаряте на редица изисквания. Сред тях са да имате навършени 18 години, наличието на удостоверение за постоянен доход, добра кредитна история, обезпечение или поръчители. При бързите кредити процедурата е улеснена.

Кредитна карта

Издаването на кредитна карта ще отнеме по-малко време, но доходите ви са важни за размера на заема. Освен това отново се изисква постоянен трудов договор, а и заплатата ви следва да се превежда по сметка в същата банка.

При бързото кредитиране, парите ще ви бъдат дадени в брой, но за това трябва да отделите време за посещение на клона. Само срещу лична карта, за около 20-30 минути, ще получите парите.

Напоследък онлайн организациите за микрофинансиране набират огромна популярност. Те предоставят потребителски заеми за малки суми няколко пъти по-бързо от банките. При услугите на онлайн кредитирането ще получите средствата веднага след одобрението на заявлението, което отнема много малко време.

След като сравните условията за получаване на пари в различните финансови институции, винаги може да изберете тази, която най-добре ще отговори на конкретните ви нужди.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.