Какво трябва да знаете за церемонията по посещението в сватбеният ден?

Церемонията на посещение е красиво сватбено тържество, обмислено до подробности. Младоженците сами избират дизайна на сватбената арка, музикалния съпровод и дизайна на фотозоната, като обръщат внимание на всяко малко нещо, от мястото на провеждане, думите на регистратора и завършващи с цвета на столовете за гости. ⠀

⠀ Как да изберем най-добрият сватбен фотограф в София!

Церемонията се провежда според сценария, където всяка минута се обмисля и планира всичко: начален час, думи, музика.

За пристигането на гостите можете да приготвите малка бюфет маса или да приготвите бар с напитки. ⠀

Също така си струва да направите карти за сядане, за да избегнете объркване с местата. Първите два реда са за родители, близки роднини и най-добри приятели. ⠀

Продължителността на церемонията по посещението не е обвързана с никакви разпоредби. Средно това отнема 30 минути, но понякога отнема час или дори час и половина. ⠀

Струва си да се отбележи, че рисуването на място ще струва с порядък повече от обичайната процедура за регистрация на брак в службата по вписванията. Но ползите от такъв празник говорят сами за себе си. Зашеметяващите усещания и цветни снимки, които ще останат с вас след церемонията по посещението, си струват парите и неприятностите от подготовката.

Но все пак няма да е възможно да се направи без служба по вписванията. Украинското законодателство забранява изваждането на регистрационната книга извън държавната институция.

Това означава, че ще трябва да се подпишете там. Това може да се направи във всеки делничен ден преди празника. Кажете на службата по вписванията, че искате да регистрирате брака си без церемония и процедурата ще отнеме само няколко минути.

По този начин церемонията по посещението се счита по-скоро за символично тържество. Но смисълът на събитието не се дава от официалната официална рамка, а от вашата любов и искрени емоции на тези, които се радват за вас. Освен това снимките на това трогателно събитие ще останат с вас за цял живот.

Сватбен декоратор

 

Декорът е неразделна част от сватбата и е чудесна възможност да направите прекрасни снимки дори на онези места, където няма красиви пейзажи за снимане.

На сватбената арка може да се подреди фотозона след регистрация – буйната флористика и красивият декор ще бъдат идеален фон за фотосесиите на гостите.

Работата на декоратор зависи от това какво иска клиентът, специалистът се грижи за цялата дизайнерска работа – от сватбения печат до комплиментите за гостите.

След всички ваши желания декораторът избира темата, цветовата схема и обмисля детайлите на сватбата, защото задачата на декоратора е да реализира вашите мечти и желания по-добре, отколкото вие сами можете да си представите.

Декораторът трябва да посети мястото за сватба, за да оцени осветлението, капацитета, удобството, техническите възможности на залата и да избере подходящата схема за сядане на гостите. ⠀

Ако всичко ви устройва , тогава започва процесът на подготовка: избор и закупуване на дърво, цветя, шиене на текстилни материали, отпечатване на покани и карти за сядане на гости, събиране на дизайни.

Също дизайнерът се занимава с украса с цветя. Цветята трябва да бъдат поръчани предварително, обикновено 10-14 дни преди церемонията. ⠀

Работата на декоратора не приключва преди тържеството, тъй като в деня на сватбата специалистът пристига на обекта няколко часа преди началото и настройва инсталацията на декора. Понякога остава за целия празник, ако някои идеи трябва да бъдат реализирани по време на сватбата.

Важно е да намерите специалист, с когото ще се радвате да работите и да общувате. Правилният декоратор на сватба е този, който може да вдъхне живот на вашия специален ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.