Какви обувки трябва да се носят на дънки?

Obuvki

Стилистката ШерКултър : Какви обувки трябва да се носят на дънки?

Искате ли да получите актуални идеи как всеки тоалет да се съчетае с аксесоарите, за да изглежда перфектно? Разбира се! Дори и при вземането в предвид на вариращите тенденции и рискове, нали? Така че със сигурност сте съпричастни на нашите вълнения, че ще получите възможност  супер-стилист като  ШерКултър да отговори на такъв  моден въпрос!

Талантливата Шер е родена във Великобритания, но работи в Лос Анджелис  с стои зад някои от най-влиятелните модни тенденции „A листата“. Тя е маестро, когато става въпрос за изкуството да създава стилни, перфектни предложения, подходящи за обличане на червения килим. Много модни дизайнери, както и известни личности искат от нея съвети, за това дали техния стил е достатъчно добре изработен.

През последните години дънките са сред най-често носените дрехи. Те биват различни модели, тъй като на всяка фигура пасват различни кройки в областта на талията, джобовете, ханша, бедрата и крачолите. Дамите с прекалено слаба фигура е допустимо да носят деним, който да е с разкрояващи се надолу крачоли, но този модел е недопустим за дами с пълна фигура и едри бедна. За тях са удачни решенията, при които джинсите са изключително прави и тесни в подгъва на грачолите. Така, че ние и зададохме един много важен въпрос: Какви обувки трябва да се носят с различни стилове дънки? Едно модел обувки не решава всички, особено с постоянно променящите полите и дълбочината силуети. Най-добрите съвети на Шер за пазаруване на обувки, може би за учудване не са сникърсите, нито маратонките или пантофите. Тя смята, че дънки най-добре пасват на обувки с тънък, не много висок ток и заострена муцунка. С тях наистина всяка дама изглежда убийствено добре. Те могат да бъдат в класически цветове – монохромни или да съчетават няколко цвята едновременно, да съставляват пачуърк или да бъдат украсени с декоративни елементи в стил 90-те години. Но класическата им форма е важно да бъде запазена. Те придават делови и същевременно женствен вид и пасват идеално на „бойфренд“ риза или сако.

Източник: Онлайн магазин за чанти и обувки MES.BG

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.