Каква си ти, според начина на носене на дамската ти чанта?

Колкото и да ви звучи невероятно, начина, по който носите дамската си чанта и модела, който сте избрали, издават каква сте по характер. Не сте се замисляли нали? Всяка една жена внимателно избира как да се облече, с какви аксесоари да е и как ще се представи и покаже пред света, който я заобикаля. Това е нейнотото АЗ и то трябва да е красиво, излъчващо увереност и стил.

 

Ако носиш чанта през рамото, с преминаваща дръжка през гърдите, ти определено си млада и свободолюбива личност. Този тип чанти обичайно са по-спортни модели и позволяват ръцете ви да останат свободни. Най-често ги носят по-младите момичета.

 

Ако си се разбързала все за някъде, помъкнала със себе си няколко чанти, дамската чанта, лаптопа, хартиени и полиетиленови торби пълни с какво ли не, то това говори за теб, че си жена с доста динамично ежедневие. Все тичаш нанякъде, бързаш за срещи, лични или бизнес, времето все не достига. Ти си фурия, искаш да владееш и да превземеш целия свят… или поне да опиташ. Ние ти препоръчваме да забавиш малко ход, да редуцираш торбите, за да не се окаже, че рано-рано си съсипала своята женственост. Изправи глава и рамене и не се оставяй на напрежението да те съсипе.

 

Ако носиш чанта с дълга дръжка на едното си рамо и пръстите на ръката ти стигат до нея, ти най-често си притеснителна и неуверена.

 

Ако носиш обичайно елегантна дамска чанта, провесена на лакътя, то ти обичаш да излъчваш власт и увереност. Ако сте разглеждали често снимки на знаменитости от шоубизнеса, няма как да не забележите, че те обичайно носят своите дамски чанти точно така.

 

Ако твоята любима чанта е огромна и скъси дръжки, то най-вероятно ти си от хората, които не обичат да си губят времето и все си забързана някъде. В твоята огромна чанта може да открием какво ли не, може би няма да намерим само.. ред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.