При липса на пари – безлихвен заем до заплата

Безлихвен заем до заплата е една възможност да се покрият някои малки разходи в рамките до следващата заплата. Този заем може да се получи от небанкови институции за бързи кредити. Те понякога предлагат като промоция заеми без лихва. Някои фирми с рекламна цел предлагат пари на заем без лихва за всеки първи кредит. С това се цели тези клиенти да останат и за бъдещ период.

За да си осигурите безлихвен заем до заплата е необходимо да прегледате предложенията на различните фирми за бързи кредити. Прочетете условията за получаване на средства срещу заплата, както и тези за безлихвените заеми. Свържете се с фирмата, която сте избрали и ще си решите проблема. Много от фирмите предлагат и онлайн кредитиране, което ви дава възможност да получите нужните средства без да посещавате офиса.

Получаването на безлихвен заем до заплата става само с лична карта и договор. Ако искате всичко да стане онлайн просто трябва да попълните съответната електронна заявка и да посочите сметка за превод на парите. За уреждане на взаимоотношенията между вас и фирмата за бързи кредити се подписва договор. В този договор е посочена точната дата за възстановяване на сумата в размер точно толкова, колкото сте получили. При доказалите се в бранша фирми всичко е точно, без скрити такси и задължения, отразени с дребен шрифт.

Бързият заем ще ви осигури посрещането на непредвидените разходи, а факта, че ще го получите без лихва няма да ви наруши разчета за предстоящата заплата. За да остане действително безлихвен заем до заплата е задължително да спазите отразения в договора срок. Ако закъснеете с връщане на парите, ще се наложи да платите както редовната лихва, така и наказателна. Освен това може и такси за внасяне да ви се начислят.

За да сте коректни платци е нужно да си направите точна сметка за средствата, които ще получите и разходите, които ще покривате с тях. Не се подлъгвайте за безлихвен заем до заплата, ако не сте сигурни в неговото връщане. В такъв случай е по-изгодно да вземете бърз кредит до заплата, защото ще имате възможност да разсрочите връщането на сумите и ще платите само редовната лихва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.