Актуални ли са все още кичурите и за кого са подходящи?

Жените винаги се стремят да бъдат в крак с модата. Търсят последните иновации и и променят външния си вид по начин, който да е съобразен с най-новите тенденции.

Една от любимите прически на много жени бяха кичурите. По-светлите отенъци в косата бяха хит и всеки искаше да се сдобие с тях. Днес обаче съществуват други тенденции, които отчасти изместиха кичурите. Въпреки това последните месеци се забелязват все повече дами, които избират да обагрят косата си. Това означава ли, че кичурите отново са се завърнали? Определено това е категорично да!

 

Различният цвят в косата винаги е бил актуален и модерен. Макар че през изминалите години на мода беше всеизвестното омбре, това отново е вид кичур. Дали ще бъде по дължината на косата или в краищата, все пак е различен цвят. Всъщност кичурите са перфектният избор за много дами.

 

Като за начало може да проверите дали различен цвят на косата ще ви отива. Често дамите с кестеняви коси желаят да се изсветлят или да се боядисат русо. Да, но това не е никак лесно решение. Изправени сме пред колебания и съмнения. Дали ще ми подхожда, дали няма да изсуша косата и още куп въпроси?

 

Когато променяте цвета на косата трябва да бъдете наясно, че независимо от боята – малко или много тя ще се нарани и изсуши. Колкото до самия цвят, ако не опитате няма как да разберете дали това е цвета за вас. И все пак има решение, което може да помогне с избора и това са кичурите.

 

Макар че не обхващат цялата коса, а само части от нея може да си представите как ще изглеждате, ако сте боядисани. Много дами решават да използват боядисване на кичури като начин за подсигуряване и дали това е цвета за тях, но често се влюбват в ефекта, който се придава на косата.

 

Изсветлените участъци са една от най-добрите прически по много причини. Имате възможност да правите различни съчетания на косата, които не биха изглеждали толкова добре без кичур. Представите си една рибена кост как би стояла на коса с един цвят и как би стояла на коса с кичури. Всеки нюанс е различен и придава уникален вид на прическата.

 

Друг вариант, при който кичурите ще стоят прекрасно са коковете. Редуването на тъмни и светли нюанси ще придаде ефект на косата, в който определено ще се влюбите.

 

За по-смелите и любителите на цветове могат да експериментират с най-различни нюанси като розово, лилаво, синьо, зелено – всичко, за което се сетите. Най-хубавото е, че сами от вкъщи може да направите косата си цветна и разнообразна. Вече съществуват много продукти, които са за домашна употреба и лесно могат да ви помогнат с новата прическа.

 

Забравете за някогашната шапка, с която се правеха кичурите. Използването на такъв тип шапка, ще направи кичурите твърде правилни и очертани, а този ефект определено не е на мода. Разнесете боята по различни участъци, колкото се може по-неравномерно. Така ще получите сливане с естествения цвят и косата ще изглежда много по-модерно и стилно.

Това може да го направите вкъщи, без да се налага да давате излишни пари на фризьор. Като единственото нещо, което трябва да направите е, да купите боя, да намерите огледало и започвате работа. Сами ще прецените къде да нанесете боята, за да застане по начин, който ще ви хареса. Не се колебайте да експериментирате, защото това може да ви даде най-хубавата прическа, която някога сте имали.

 

Ако все още се колебаете дали кичурите са за вас, то не се съмнявайте. Кичурите са подходящи за всяка дама, а вече доста господа решават да ги изпробват. Ще се сдобиете с невероятен цвят на косата, който без съмнение ще харесате.

 

Какво чакате повече? Отидете на фризьор още сега или купете боята и се превърнете във ваш собствен стилист.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.