Как и с какво да носите чорапогащи

Класически черен или естествен модерен чорапогащник е въпрос, който често вълнува дамите. Ако винаги се двоумите какво да сложите под полата, нека ви дадем някои насоки:

Днес разнообразието от женски чорапогащи е толкова голямо, че понякога не е толкова лесно да се реши. И това не се свежда само до избор на производител, плътност и размер. Правилният подбор ще направи идеално изображение на целият вид не само на краката.

Как да не се заблуждаваме при избора на цвят и стил, как да комбинираме чорапогащник с дрехи и най-важното, с какво и къде да носим?

Класика …

Класическият стил чорапогащник винаги е от значение. Тези модели са подходящи както за всекидневния, така и за вечерния образ. Черният цвят визуално удължава и прави краката по-тънки. Идеална опция са чорапогащи от 20 до 40 ДЕН.

Полупрозрачните чорапогащи с неутрални тонове са винаги подходящи за всеки бизнес костюм. Но за малка черна рокля и черни обувки е по-добре да носите черни тънки чорапогащи.

Чорапогащи в мрежест костюм с ограничен стил: молив с пола, тясна рокля до коляното. Препоръчва се да избягвате късите поли и отвореното деколтето, за да не изглеждате вулгарно.

Модни отпечатъци

Чорапогащите със сложни мотиви, цветя, ярки отпечатъци, малки и големи шарки, ромби, клетки и ивици са особено популярни. Купуването на такива чорапогащи е необходимо да се взема предвид не само според модните тенденции, но и характеристиките на тялото. В идеалния случай те гледат стройни високи крака. Но тук има някои тънкости. Цветни орнаменти или шарки около телетата на тъмен фон ще ги направят по-пълни. Това важи и за големи разпечатки, които визуално могат да деформират краката. Надлъжните ленти визуално удължават краката, а напречните ивици, напротив, уплътняват.

Такива модни чорапогащи са най-подходящи за млади момичета. Но помнете, чорапогащникът в идеалния случай трябва да е в хармония с дрехите и обувките, иначе изображението ще бъде развалено. Изберете дрехи на основата на чорапогащи.

Например, ако основата е бяла, носете бяла рокля. Вижте още за цвета на рокли тук: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/в-кои-цветове-си-заслужават-роклите.

Обувки: затворени обувки, ботуши или ботуши до глезените. Ярки непрозрачни модели

Такива модели са за любителите на контрастите. Ярките наситени цветове са обратно в модата. Тези чорапогащи задължително трябва да се комбинират с дрехи, обувки или аксесоари. Например, червено чорапогащник с червен шал или пурпурни чорапогащи с пурпурен пуловер. Най-добре е да се съчетаете с червило в тон.

Не забравяйте, че чорапогащи от ярки цветове няма да отговарят на всички. На лицето – на младите момичета, но на възрастните жени такова чорапогащи ще изглежда смешно. Все пак: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/418-работим-за-спомени. По правило тези цветове визуално запълват краката. Момичетата с пухкави крака трябва да се въздържат от такъв избор и да предпочитат полупрозрачни чорапогащи от неутрални и тъмни нюанси.

Купуването на чорапогащи трябва да отговаря на много фактори. Преди всичко това е възрастта, формата на крака и неговата пълнота. А също и появата на чорапогащи и в контекста на тяхното използване.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *