Видове кошове за пране за баня

Съвременните аксесоари за баня намиращи се на пазара предлагат огромен избор от кошове за пране с голямо разнообразие от дизайни.

Всички тези продукти се отличават по: производствен материал; размер и форма; цвят и стил; функционалност и дизайн. 

По метода на монтаж тези продукти се разделят в четири основни групи:

Стандартни. Тези кошове са от вида традиционни продукти за организиране на банята. Те често могат да се видят през витрините на на специализираните магазини или супермаркети.

Кошовете от този тип могат да бъдат изработени от различни материали, които са в кръгла, квадратна или ъгловата форма, които са монтирани в, или в близост до ъгъла на стената и близо до пералнята.

Удобен вариант на стандартните кошове за пране са тези с колела, които могат да бъдат преместени лесно навсякъде.

Недостатъкът на този вид е значителната площ, заета от тях на пода, която може да се използва по-ефективно.

Вградени. Вградените модели са един много функционален продукт. Те не са видими, не се открояват в интериора, не заемат част от свободното място в банята, защото са разположени в някаква кухина като: шкафове, умивалници. прегради…

Те често се наричат недостъпни кошове, защото за да получите достъп до тях, трябва да минете праз някакъв шкаф например.

Стенни. Като функционалност тези кошове за пране са подобни на вградените модели, но те са поставени в шкафовете на стената. Те не стоят на пода, и не се мотаят в краката.

Лесни са за употреба а освен това се освобождава място в шкафа под умивалника за важни неща като: битова химия, средства за лична хигиена, други малките неща но необходими неща.

Недостатъкът на този вид е неудобството от неговото товарене и разтоварване.

Сгъваеми. Сгъваемият кош за пране е всъщност стандартна версия с аналог с възможност за бързо трансформиране за да ги премахнете от зоната на видимост. В случай на пристигане на гости в къщата, сгъваемият модулен дизайн е лесен за почистване и демонтиране с едно движение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *